Bolaget skall förvalta fast och lös egenodm, bedriva därmed förenlig verksamhet, samt bedriva kultur- och restaurangverksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 664 | 15 439 | 16 282 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 146 | -524 | 124 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 284 | -628 | 4 |
Årets resultat (tkr) | -1 284 | -628 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 239 | 5 701 | 5 752 |
Antal anställda | 12 | 11 | 11 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 664 | 15 439 | 16 282 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 146 | -524 | 124 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 284 | -628 | 4 |
Årets resultat (tkr) | -1 284 | -628 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 740 | 1 164 | 1 483 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 499 | 4 538 | 4 268 |
Tillgångar (tkr) | 5 239 | 5 701 | 5 752 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 191 | 175 | 202 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 823 | 986 | 1 302 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 226 | 4 541 | 4 248 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 239 | 5 701 | 5 752 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 11 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 139 | 1 404 | 1 480 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -8.4% | -3.4% | 0.8% |
Soliditet | 3.6% | 3.1% | 3.5% |
Kassalikviditet | 89.1% | 87.0% | 86.2% |
Näsets Mat Och Vin AB ingår i en koncern med 4 bolag. Moderbolag är Ljunghusen Holding AB och koncernmoderbolag är Bailen 215 AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall förvalta fast och lös egenodm, bedriva därmed förenlig verksamhet, samt bedriva kultur- och restaurangverksamhet.